Om oss

Nåmo Takst og Rådgiving AS er et lite selskap, bestående av spisskompetente takseringskonsulenter internt og eksternt.  Vi tar oppdrag i Oslo, Romerike og Akershus, og kan bistå både private og offentlige med våre tjenester. Vi har drevet i snart 20 år innen bransjen. Vi har bred erfaring og gode referanser og er stadig i utvikling med utvidelse av bedriften. Kontakt oss gjerne.


Hvem er vi?

Nåmo Takst og Rådgivning AS driver hovedsakelig med tilstandsrapporter og verdivurdering, samt byggmessige skader på konstruksjoner.


Hvorfor velge oss?

  •  Murmester med 20 års erfaring som delvis selvstendig næringsdrivende innen rehabilitering av bygg og våtrom.(mur og tre arbeide).
  • Erfaring innen prosjektering, byggledelse og
    oppdrag innen tilstandsrapporter av fast eiendom for Analysetakst / Anticimex forsikring.
  • 14 års erfaring som selvstendig takstmann.
  • Har jobbet som selvstendig næringsdrivende og faglig leder med kvalitetssikkring og oppbygging av våtrom etter våtromsnormen.
  • Sitter inne med god tverrfaglig kompetanse fra større rehabiliteringsarbeide.
  • Utdannet takstøkonom fra Norsk byggvurdering og takstinstitutt. Takstmann og medlem av Norges Takserings forbund (www.nft.no).
  • Har våtromssertifikat innen Byggebransjens våtromsnorm (BVN) (www.ffv.no), mesterbrev og DNV sertfisering innen 2015 for tilstandsvurderinger.

 

Priser 2015

Verditakst leilighet fra kr 4.125,-
Verditakst rekkehus/vertikaldelt fra kr 5.625,-
Verditakst enebolig fra kr 7.500,-
Boligsalgsrapport enebolig fra kr 18 000.-.       Næringstakst kun iht avtalt pris.

Timepris kr 1500.-                               Planskisser kr 350.- pr plan.  

Kontakt oss gjerne for nærmere avtale vedrørende pris for ditt objekt eller ønsket oppdrag.                       

 

Lett å være kunde

Vi er et lite firma med personlige relasjoner. Lurer du på noe, så ringer du dirkte på mobil. Dersom ingen svarer så ringer vi tilbake i første pause.  

For å gjøre det enda enklere å være kunde hos oss, holder vi nå på å samlet all aktuell informasjon om produkter og ofte stilte spørsmål på våre nettsider - www.namotakst.no. Følg med på våre websider fremover. 

Sertifiseringer 

Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på regelverket innen vår bransje. I forbindelse med dette har vi tatt alle nødvendige sertifiseringer for å levere konsulenttjenester og rapporter av høyeste kvalitet.  

Nåmo Takst og Rådgivning AS takserer næringsbygg, private boliger og leverer boligsalgsrapport og våtromstester, samt vurderer byggmessige skader på konstruksjoner

Kontakt oss gjerne for en prat rundt dine behov

Nåmo Takst sine takstmenn er sertifisert for boligsalgsrapport iht setas faglige rammeverk