Put alternative text here : no

Om oss

Nåmo Takst og Rådgiving AS er et lite selskap, bestående av spisskompetente takseringskonsulenter internt og eksternt.  Vi tar oppdrag i Oslo, Romerike og Akershus, og kan bistå både private og offentlige med våre tjenester. Vi har drevet i snart 20 år innen bransjen. Vi har bred erfaring og gode referanser og er stadig i utvikling med utvidelse av bedriften. Kontakt oss gjerne.

Hvem er vi?

Nåmo Takst og Rådgivning AS driver hovedsakelig med tilstandsrapporter og verdivurdering, samt byggmessige skader på konstruksjoner.

Hvorfor velge oss?

  •  Murmester med 20 års erfaring som delvis selvstendig næringsdrivende innen rehabilitering av bygg og våtrom (mur og tre arbeide).
  • 18 års erfaring som selvstendig takstmann.
  • Har jobbet som selvstendig næringsdrivende og faglig leder med kvalitetssikkring og oppbygging av våtrom etter våtromsnormen.
  • Sitter inne med god tverrfaglig kompetanse fra større rehabiliteringsarbeide.
  • Utdannet takstøkonom fra Norsk byggvurdering og takstinstitutt. Takstmann og medlem av Norges Takserings forbund (www.nft.no).
  • Har våtromssertifikat innen Byggebransjens våtromsnorm (BVN) (www.ffv.no), mesterbrev og DNV sertfisering innen 2015 for tilstandsvurderinger.

 

 

Priser 2019

Verditakst leilighet fra kr 4.125,-
Verditakst rekkehus/vertikaldelt fra kr 5.625,-
Verditakst enebolig fra kr 7.500,-
Boligsalgsrapport enebolig fra kr 18 000.-.      
Næringstakst kun iht avtalt pris.

Timepris kr 1500.-                              
Planskisser kr 350.- pr plan.  

Kontakt oss gjerne for nærmere avtale vedrørende
pris for ditt objekt eller ønsket oppdrag.                       

 

Lett å være kunde

Vi er et lite firma med personlige relasjoner. Lurer du på noe, så ringer du dirkte på mobil. Dersom ingen svarer så ringer vi tilbake i første pause.  

For å gjøre det enda enklere å være kunde hos oss, holder vi nå på å samlet all aktuell informasjon om produkter og ofte stilte spørsmål på våre nettsider - www.namotakst.no. Følg med på våre websider fremover. 

Sertifiseringer 

Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på regelverket innen vår bransje. I forbindelse med dette har vi tatt alle nødvendige sertifiseringer for å levere konsulenttjenester og rapporter av høyeste kvalitet.